Välkommen till ABF:s jubileumsvecka!

Läs mer om vår jubileumsvecka på abf.se

ABF-huset

ABF-huset är festivalens hjärta. Här hittar du alla spännande föreläsningar, diskussioner, debatter och kreativa workshops, som hur du bland annat kan ta reda på om du är en nörd.

Skansen

Följ med på sagovandring med Scenskolan Fejm och hitta skon som försvann. Eller bli målad som en tiger. På Skansen sjuder det av aktiviteter för de små men också sagostund för de vuxna.

Kungsträdgården

Hur är det att ta sig fram när man inte kan se? Det och mycket annat kan du prova-på i Kungsträdgården som under fyra dagar fylls med musik, dans, mat, trolleri och glädje

Kulturhuset

Mosaik, fotoutställning, jubileums­film och kvinnobok. På Kulturhuset kan du frossa i kultur och i lärlabbet kan du testa dina olika sinnen och få reda på vilken lärstil som passar just dig.

Sergels torg – Plattan

Flashmobs, installationer, teater och mycket annat händer på Sergels torg. Kom förbi och se någon av våra foto- och konstutställningar eller gå på bostadsterapi och få heta experttips.

Stadsvandringar i Stockholm

Följ med på Strindbergs morgonpromenad, vandra längs Olof Palmes gata eller lär känna Södermalm på Per Anders Fogelström-vandring.