Nyheter

Träffa LOs ledning, lyssna på Göran Persson om sin gröna röda dröm eller till Per Schlingmann om ordets makt.

Under veckan kommer Stockholm att fyllas med folkbildning, kultur och möten. Över 300 arrangemang genomförs. På torsdag är firandet i full gång på fyra platser i Stockholm när ABF intar Bra erbjudanden från Casumo så som Kulturhuset för tre dagars folkbildningsfest. Det kommer genomföras över 80 arrangemang i Kulturhuset under tre dagar. Föreläsningar, work-shops, utställningar, boksläpp och mingel.

Missa inte våra livesända föreläsningar!

Under jubileumsveckan sänder ABF-live från en rad olika föreläsningar, möten och workshops. Så ta för dig av verksamheten även om du inte har möjlighet att vara närvarande!

Välkommen till ABFs hundraårsfirande i Stockholm den 11-16 juni!

-ABF fyller 100 år. Vårt jubileumsfirande ska bli en hyllning till en folkbildningsidé och bildningstradition. I hundra år har ABF varit en viktig del i kunskapssamhällets utveckling. Vårt mål är att genom bildning förändra samhället och ge människor verktyg att förändra sina liv, säger Annika Nilsson, förbundssekreterare ABF.

Varmt välkomna till ABFs jubileumsvecka!

1912 bildades Arbetarnas Bildningsförbund för att ge alla människor möjlighet till bildning, kunskap och kultur. I hundra år har miljoner människor genom studiecirkeln lärt sig nya språk, skapat musik, konst och hantverk och förändrat Sverige och världen. Viljan att utmana sig själv, lära sig nya saker och förstå sin omvärld är lika stark nu som för ett hundra år sedan.

Sidor